sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Turhat miehet eli turhakkeet

Mistä tunnistat turhan miehen? No ainakin siitä, että se roikkuu mukana lukuisista kielloista huolimatta, eikä tajua antaa periksi. Kiinnostuksentunne on selkeästi yksipuolista. Yleensä turhat miehet ovat myös ylivoimaisen ärsyttäviä ja lievästi epätoivoisen oloisia. Ja ne pommittavat sinua jatkuvasti yhteydenotoilla puhelimen tai Facebookin välityksellä.

Ja mistä niitä turhia miehiä ilmestyy? Niitä löytyy baareista, kavereiden kautta, töistä, koulusta, harrastuksista... Yksinkertaisesti kaikkialta. Ja jossain vaiheessa turhien miehien ylikuormitus alkaa ärsyttää.

Virpin ja Pirjon Uuden Vuoden lupaus oli, että turhien miehien lukumäärä pysyy alle kymmenessä. Kiintiöstä taitaa olla jäljellä enää yksi paikka.

Aluksi kiinnostavalta tuntuvasta miehestää paljastuu hyvin nopeasti turhake, mutta siinä vaiheessa peli onkin jo menetetty. Puhelimeen alkaa virrata soittoja ja viestejä lähes päivittäin. Ja vaikka itse et koskaan oma-aloitteisesti ottaisi yhteyttä tai edes vastaisi soittoihin ja viesteihin, turhake ei varmasti tajua ottaa sitä vihjeenä kiinnostuksen yksipuolisuudesta.

Kysymys kuuluukin, missä ne ei-turhat miehet ovat? Siihen Virpi ja Pirjo eivät osaa vastata. Kyse ei todellakaan ole siitä, että olisimme liian nirsoja tai vaativia. Mutta pitäähän sitä unelmamiehelle kuitenkin olla muitakin kriteereitä kuin se, että mies vaihtaa sukkansa ja bokserinsa useammin kuin kaksi kertaa viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti