maanantai 30. toukokuuta 2011

Meidän Pasi on tullut kotiin!


Mustiksi jääneet aukot kultaillalta saivat vihdoinkin täytettä perjantaina Lahden isku-areenalla, kun screeneltä toistui Suomen kultaottelun kolmas erä Ruotsia vastaan. Ja silmäniloa oli tarjolla kun kylän omat pojat kurvasivat avoautolla ympäri areenaa, ja suhteellisen ehjän näköinen Poikakin oli nähtävillä Nurmisen Pasin luotettavissa käsissä.... 
 
Vaikka Nupesta ensimmäsenä tuleekin mieleen ilmaveivi lentokentällä ja vuosia sitten sattunut bussiepisodi hallin seinän kanssa, on se pelaaminen tiettävästi onnistunut myös jäillä! Muistutukseksi näistä ansioista Nupe on mm. valittu SM-liigan parhaaksi maalivahdiksi, liigan tähdistökenttään ja kuukauden pelaajaksi. Virpi ja Pirjo tykkäävät. Ehdottomasti.

Ja onhan se aivan oikein juhlia kunnolla jotain niinkin suurta kuin maailmanmestaruus! Valittavat kukkahattutädit voivat vetää kielot kurkusta alas jos liikaa ahdistaa. 

Loppuun Pasin nimipäivän kunniaksi vielä kerran (ennen kuin alkaa tulemaan korvista ulos) :
"Nyt Pasi kaatuu, se kierii, se raivoo ja huutaa, kannusta päähän saa, meidän Pasi on tullut kotiin, taas Pasi kaatuu, se pyörii, se riekkuu ja rällää, lisää se kännää, meidän Pasi on tullut kotiin" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti