keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kesämies

Kesä on täällä. Vanhan sanonnan mukaan sen tietää siitä, että pääskyset saapuvat Suomeen, mutta me olemme havainneet pari takuu varmaa kesän merkkiä myös miesten käyttäytymisessä...

Miesten testosteroni- ja vireystaso nousee huomattavasti kun naisten helman pituus lyhenee. Helmojen pituus on suoraan verrannollinen myös miesten kohteliaisuuteen liikenteessä ja muuallakin. Ehkä juuri samasta syystä etelä-eurooppalaisia giovanneja pidetään maailman kohteliaimpina, mutta todellisuudessahan suomalaiset juntit ovat vain olosuhteiden vankeja.

Vanhat heilat saapuvat kesäksi takaisin kotilaitumille. Tämän takia kannattaa esimerkiksi laittaa puhelin yöksi äänettömälle, koska ilmeisesti kesällä huippuunsa nouseva oluen kulutus johtuu siitä, että vanha suola alkaa janottaa. Jostain syystä nämä entiset heilat eivät tule ajatelleeksi, että kotikaupunkiin jääneet eksät ovat ehkä siirtyneet elämässään eteenpäin.


Miehet alkavat pullistella kilpaa talvella hankittuja lihaksia. Akanhakkaaja-paidat palaavat katukuvaan ja uskaliaimmat jättävät yläosan kokonaan kotiin. Tämä on sekä hyvä että huono asia, koska jostain syystä tämä efekti ulottuu bodareiden lisäksi myös kaljamahaisiin sohvaperunoihin. Mutta mistä se rusketus on ilmestynyt pintaan jo kesän ensimmäisinä päivinä..?


Selälle puhuminen yleistyy. Varsinkin rakennustyömaan ja terassien läheisyydessä... Mutta johtuuko tämä suomalaisten miesten ujoudesta, ajatuksenjuoksun pienestä viiveestä vai eikö miesten mielestä äänihuulia kannata turhaan rasittaa, jos takaprofiili ei miellytä silmää?

Vanhakin nuortuu kun aurinko alkaa paistaa. Jostain syystä keski-ikäiset miehet luulevat, että kesällä on ihan ok iskeä 20 vuotta nuorempia naisia. Vaikka nämä voisivat hyvin olla heidän omia tyttäriään. Ehkä hiusrajan pakeneminen lisää auringonpistoksen riskiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti