keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kesän ykkösjutut

1. Erilainen juhannus. Juhannuksena voi perinteisen mökkireissun sijasta viettää tyttöjen kanssa autiolla saarella Selviytyjät-henkisen teeman merkeissä. Hyttystentappokisa ja känniset jury-istunnot tuovat juhannukseen eksotiikkaa. Miksi tyytyä perinteiseen makkaranpaistoon ja alasti heinäpellossa juoksemiseen kun voi viuhahtaa saaren ympäri ja testata omia survival-taitojaan hyvässä seurassa?


2. Futispelit. Katso netistä eri kaupunkien futisjoukkueiden harjoituspelit ja bongaile kotikaupungistasi italialaisia ja espanjalaisia jalkapalloilijoita. Näitä voi löytää esimerkiksi hotellien edustoilta ja baareista. Voit myös testata omaa viehätysvoimaasi seuraamalla matsia bikinit päällä.



3. Festarit. Voit löytää omantyyppisiäsi miehiä eri festareilta. Vinkkejä:
- Provinssi, Seinäjoki, 17-19.6
- Summer Up, Lahti 8-9.7
- Pipefest, Jämsän Himos, 4-6.8
- Way Out West, Göteborg, 11-13.8



4. Beachfutis. Lähde bongailemaan ruskettuneita paidattomia wannabe-futareita. Jos itselläsi ei pysy pallo hallussa niin ilmottaudu vapaaehtoiseksi huoltajaksi. Koska tänä vuonna Yyteri ryssi ympäristölupansa, beachfutis järjestetään Porin raviradalla 8-10.7. Jos raviradan miehet eivät sytytä, voit siirtyä Yyterin hiekkadyyneille ottamaan aurinkoa.
 


5. Roadtrip
. Jos oman kaupungin kuviot alkavat ahdistaa, ota kiesi alle ja vaihda maisemaa. Ota kartturiksi mahdollisimman karttasokea kaveri, jotta päädytte mahdollisimman kauas kotoa. Kotimaamatkailu voi olla yllättävän avartavaa. Olkaa kuitenkin varovaisia Venäjän rajan lähellä; itänaapuriin kuulemma tarvitsee viisumin.


6. Äkkilähtö. Ota loppukesästä äkkilähtö jonnekkin. Pahimman kesälomasesongin jälkeen loman voi saada puoli-ilmaiseksi, jos on valmis lähtemään reissuun parin päivän varoitusajalla.




7. Jos budjetti ei riitä edellisiin vaihtoehtoihin, vedä perseet, hanki sairaslomaa ja suuntaa biitsille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti